Στις 12 Νοεμβρίου 2024, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος οι μαθητές/τριές μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία παρασκευής του παλουζέ και του σουτζούκου αλλά και να μάθουν πώς φτιάχνονται οι σταφίδες, το έψεμα και τα κιοφτέρια.
Όλα νόστιμα, υγιεινά και ασφαλώς παραδοσιακά εδέσματα του τόπου μας!!!
Το δεύτερο διάλειμμα μαθητές και προσωπικό απόλαυσαν ζεστό παλουζέ ενώ παράλληλα χορευτική ομάδα του Σχολείου μας παρουσίασε κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς.